Acces server Contact

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /kunden/155135_85276/rp-hosting/118/307/proit.ro/wordpress/wp-content/themes/ms-proit/page-child-companie.php:7) in /kunden/155135_85276/rp-hosting/118/307/proit.ro/wordpress/wp-login.php on line 390

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /kunden/155135_85276/rp-hosting/118/307/proit.ro/wordpress/wp-content/themes/ms-proit/page-child-companie.php:7) in /kunden/155135_85276/rp-hosting/118/307/proit.ro/wordpress/wp-login.php on line 403
Proit ‹ Autentificare

Proit

EROARE: Cookie-urile sunt blocate din cauza unei ieșiri neașteptate. Pentru ajutor, te rog să consulți această documentație sau să accesezi forumurile pentru suport.

← Înapoi la Proit

EMBEDDED SOFTWARE AND TEST

Profil

PROFILUL ŞI FILOZOFIA FIRMEI

Cel mai important factor este factorul uman, atât cel care lucrează pentru client cât şi cel intern care, folosind tehnica cea mai modernă, este mereu deschis la tot ce înseamnă nou.

filozofia-firmei-companie2

Scopul nostru este îmbunătăţirea graduală a mentalităţii serviciilor din domeniul ingineriei, astfel încât să rămânem permanent competitivi. Noi încercăm să construim şi să consolidăm o afacere, având ca fundament atât relaţii apropiate şi de încredere totală cu clienţii şi cu angajaţii noştrii cât şi o comunicare sinceră şi deschisă.

Digitalizarea care are un efect din ce în ce mai puternic asupra succesului unui producător de autoturisme premium, flexibilitatea, serviciile şi calitatea acestora, ideile specialistelor si specialiştilor nostri, şi nu în ultimul rând preţurile competitive, ne oferă în raport cu concurenţa, o perspectivă rapidă de dezvoltare în viitor.

Activitatea pe care o desfăşurăm ne recomandă ca specialişti în ingineria informatică. Printr-o structură simplă şi eficientă, punem accent pe calitate şi dăm dovadă de profesionalism.

Prin calitatea serviciilor oferite, ne dorim să devenim un lider pe piaţa de inginerie software, atât în Vestul Europei cât şi în Est. La atingerea acestui scop, contribuie întreaga echipă şi relaţiile consolidate pe care le avem cu partenerii de afaceri, în special parteneriatul strategic încheiat pe termen lung cu Audi AG.