Acces server Contact

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /kunden/155135_85276/rp-hosting/118/307/proit.ro/wordpress/wp-content/themes/ms-proit/page-child-companie.php:7) in /kunden/155135_85276/rp-hosting/118/307/proit.ro/wordpress/wp-login.php on line 390

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /kunden/155135_85276/rp-hosting/118/307/proit.ro/wordpress/wp-content/themes/ms-proit/page-child-companie.php:7) in /kunden/155135_85276/rp-hosting/118/307/proit.ro/wordpress/wp-login.php on line 403
Proit ‹ Autentificare

Proit

EROARE: Cookie-urile sunt blocate din cauza unei ieșiri neașteptate. Pentru ajutor, te rog să consulți această documentație sau să accesezi forumurile pentru suport.

← Înapoi la Proit

EMBEDDED SOFTWARE AND TEST

Asociaţi

Asociaţi

Principiul de bază al vieţii noastre este păstrarea unei balanţe echilibrate între familie, acţiuni economice şi angajament social, şi să le trăim pe acestea cât se poate de bine.

Un pilon de baza îl constituie investiţiile noastre în domeniul de embedded software&test.
Baza comportamentului nostru de responsabilitate ca asociaţi ProIT, îl puteţi găsi pe www.kartmann-group.de

asociati-proit2

Oameni şi tradiţii din Vest şi Est, tehnica, curiozitatea şi dorinţa de a învăţa, reunite într-o nouă mentalitate de abordare a serviciilor, sunt principiile pe care se bazează stilul de management aplicat.

Poziţia de întreprindere mijlocie de familie, face din ProIT o puternică şi competitivă echipă de dezvoltare.

Prin dinamism, flexibilitate şi forţă, cerinţele şi exigenţele clienţilor noştri sunt satisfăcute rapid, fără a se pierde din vedere obiectivele firmei.

Noi încercăm să construim şi să consolidăm o afacere, având ca fundament atât relaţii apropiate şi de încredere totală cu clienţii şi cu angajaţii noştri cât şi o comunicare sinceră şi deschisă.

Familia Kartmann în calitate de asociaţi unici sunt implicaţi direct şi activ în conducerea companiei.

KARTMANN GROUP

Familia Kartmann, a luat decizia de înfiinţare a companiei ProIT în anul 2002, ca unici acţionari. Kartmann GmbH este actionar majoritar, deţinând 75% din acţiuni, iar Anna-Maria Kartmann este acţionar minoritar şi deţine 25% din acţiunile companiei, Roland Kartmann este administratorul companiei.

ProIT, alături de celelalte afaceri ale familiei, fac parte din Kartmann Group. Aceştia sunt implicaţi atât în afaceri din domeniul tehnologiilor de înalta clasă, cât şi din domeniul mediului înconjurător. Fundamentele comportamentului nostru de responsabilitate ca asociaţi ProIT, îl puteţi găsi pe www.kartmann-group.de

ROLAND KARTMANN

roland-kartmann-proitRoland Kartmann s-a născut la Sibiu în anul 1961, şi a urmat cursurile Universităţii din Bucureşti în domeniul geologie/geografie. În anul 1979, hotărăşte să se mute în Germania, unde urmează la München cursurile în domeniul informaticii şi economiei. Roland Kartmann locuieşte în regiunea Bavaria din anul 1986.

De 33 de ani, Roland Kartmann este căsătorit cu Anna-Maria Kartmann şi au împreună fete gemene. Acestea studiază în masterat artele şi ingineria, la universităţi din Viena si Düsseldorf.

Înainte de anul 1997, când a început să îşi clădească propriile afaceri, Roland Kartmann a fost general-manager pentru Europa Centrala şi de Est la Parametric Technology (PTC) şi SDRC, ambele firme americane de software şi servicii. Printre serviciile oferite de aceste firme la momentul respectiv, menţionăm dezvoltarea de soluţii CAD şi FEA şi Data Management.

Cunoscând mentalităţile româneşti, germane şi americane, cât şi limbile vorbite în aceste ţări, înţelege foarte bine principiile necesare pentru clădirea unei afaceri nearshoring.

Este pasionat de industria automotive, în special de maşinile sport şi electrice. Călătoreşte cu plăcere, apreciază mâncarea de calitate, este pasionat de sailing pe catamaran şi skiaza iarna.

Pentru mai multe detalii, va rugăm să vizitaţi www.kartmann-group.de